De faciliteiten bij Studio MM.

mixage studio mm Schaarbeek

Zowel stereo - als surroundmixages (5.1) zijn mogelijk. Alle systemen zijn met de meest recente beeld- en audioformaten compatibel, en onze studio's zijn allen akoestisch geoptimaliseerd. De volledige klank, beeld en netwerkintegratie, in combinatie met snelle datasnelheden, maakt gelijktijdig werken aan eenzelfde project mogelijk. Hierdoor zijn krappe deadlines voor ons perfect haalbaar. Onze mixages voldoen steeds aan alle technische vereisten, ongeacht land en medium.

Workflow 


Elk project vraagt om een specifieke aanpak. Na grondig overleg met onze vaste ploeg, wordt er naast een technische plan, ook een postproductieplanning opgesteld. Binnen de vooropgestelde budgettaire contouren, zorgt één van hen voor de persoonlijke opvolging van jouw project. Dit zorgt niet alleen voor een vlotte en duidelijke communicatie, maar ook voor een continuïteit in mixagestijl.

Uitrusting : Studio 2


Studio 2 wordt gebruikt voor mixage toepassingen. De stereo- of surround mixage (5.1) gebeurt ook hier op een Avid S3 menger, en bijhorende Avid Dock/PT Control App. Studio 2 draait eveneens op een Mac computer met Pro tools HD Ultimate soft-en hardware. Ook hier zijn meer dan 200 plug-ins en volledige DDP netwerkintegratie aanwezig.


Meer weten? 

Ook interessant voor u

In de kijker

Volg ons op Instagram

Hoe kunnen wij je helpen?